DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Peugeot’tan görülmemiş fırsat!

Yayınlanma Tarihi : Google News
Peugeot’tan görülmemiş fırsat!

Peugeot 7 Temmuz öncesi büyük bir indirime gitti. 408 modelinin fiyatlarını neredeyse yarıya indiren Peugeot, kredi imkanı da sunuyor.

Fransız otomotiv devi Peugeot, sportif SUV modeli 408‘in fiyatlarında önemli bir indirime giderek tüketicilerin ilgisini çekmeyi hedefliyor. Peugeot 408, yenilenen fiyatıyla hem performans hem de ekonomi odaklı kullanıcıları cezbetmeyi amaçlıyor.

Fransız üretici Peugeot’un 408 modeli, sportif tasarımı ve güçlü motor seçenekleriyle göz kamaştırıyor. Özellikle 1.2 litrelik benzinli motoru, 8 ileri tam otomatik şanzıman ile birleştirilerek kullanıcılarına etkileyici bir sürüş deneyimi sunuyor. Bu motor, 130 beygir gücü üretiyor ve otomobilin performansını ve yakıt verimliliğini optimize ediyor. Peugeot 408, sunduğu bu teknik özelliklerle sınıfındaki rakiplerinden ayrışıyor ve dikkatleri üzerine çekiyor.

Peugeot‘un 408 modelinde yapılan fiyat indirimi, otomobilin satış performansını artırmayı hedefliyor. Özellikle pazardaki rekabetin yoğun olduğu günümüzde, tüketicilerin fiyat duyarlılığı göz önünde bulundurularak yapılan bu adım, markanın müşteri kitlesiyle daha geniş bir etkileşim sağlamasına olanak tanıyor. Sportif SUV segmentinde iddialı bir konuma sahip olan Peugeot 408, şimdi daha erişilebilir bir fiyatla tüketicilere sunulacak olmasıyla daha da çekici hale geliyor.

Peugeot 408, dinamik silueti ve kusursuz tasarımı kalıpları kırıyor. 408’in tasarımında ilk göze çarpan markanın keskin hatları, güçlü duruşu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Yerden yüksekliği artırılırken toplam yüksekliği korunarak elde edilen sportif tasarımı ve akıcı hatları aerodinamik özelliklerine vurgu yapıyor. Peugeot 408, 8-ileri EAT8 otomatik şanzıman ve yeni nesil 1.2 PureTech 130hp benzinli motor ile konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor.

Son nesil sürüş destek sistemleri, konforlu ve güvenli bir seyahat keyfi sağlıyor.

  • Night VisionOpsiyonel olarak sunuluyor.
  • 4 kameraya sahip 360 park desteğiVersiyona göre standart veya opsiyonel olarak sunuluyor.
  • Kör Nokta Uyarı Sistemi (75m’ye kadar algılama)Versiyona göre standart veya opsiyonel olarak sunuluyor.
  • Aktif Tam Durdurma Güvenlik FreniVersiyona göre standart veya opsiyonel olarak sunuluyor.

Peugeot 408 ALLURE 1.2 PureTech 130hp EAT8: 1.864.000 TL
Peugeot 408 GT 1.2 PureTech 130hp EAT8: 2.097.500 TL

Peugeot 408 modelinde aynı zamanda yüzde sıfır faizsiz kredi imkanıyla ödeme kolaylığı sunuyor. 12 ay vadeli 200.000 lira kredi sıfır faizsiz kredi fırsatıyla satın alınabiliyor.

Kaynak: Sanayi Gazetesi

YORUM YAP